NEDENSTÅENDE KURSER OG TILBUD ER KUN FOR BETALENDE ÅRSMEDLEMMER.

I Århus Klatreklub tilbyder vi en række forskellige holdtræningstilbud, der kan hjælpe dig i gang med din klatring, hvis du er begynder, eller kan give dig inspiration til at udvikle din klatring, hvis du er mere erfaren. Se mere information og information om tilmelding på de forskellige undersider.

Mandag

Junior basishold 1 (16-18) (ca. 20 deltagere)

Junior elitehold (17-19) (ca. 6 deltagere)

Tirsdag   
Onsdag

Juniorholdet basishold 2 (18-20) (ca. 20 deltagere)

Junior elitehold (17-19) (ca. 6 deltagere)

Torsdag

Gratis prøveklatring (17-19) ( op til 6 deltagere)

Junior elitehold (17-19) (ca. 6 deltagere)

Fredag  
Lørdag  
Søndag   

 

Juniorer

Basisholdet er for dig der er ny i klatring. Basishold 1 træner mandage 16-18 og Basishold 2 onsdage 18-20.

Vi oplever pt. stor interesse og holdene er derfor fyldt. Du er velkommen til at tilmelde dig ventelisterne nedenfor eller kontakte cheftræneren (cheftraener@aarhusklatreklub.dk) for yderligere info.

Tilmelding til venteliste for basishold 1 + 2

 

Juniorbasis 1 eller 2 387,50 kr.  
Junior elite 787,50 kr.  
     
     
     
     
     

 Tilmeldinger (for trænere)

Eliteholdet søger på målrettet vis at fremme den unge talentmasse. Medlemmer på eliteholdet bliver håndplukket af holdets træner, blandt juniorerne på basisholdene, og det er altså ikke et hold man selv søger optagelse til.

Deltagelse på eliteholdet kræver, at man som minimum har klatret et halvt år, og at man besidder både viljestyrke, talent og engagement.

Specielt engagementet og glæden ved klatring er vigtig, da der er fast træning 3 gange om ugen. Træningen er naturligvis tilpasset unge mennesker og er under kyndig vejledning fra vores uddannede trænere.

Kontakt cheftræneren (cheftraener@aarhusklatreklub.dk) for yderligere information.

Tilmeldinger (for trænere)

 

Seniorer

Kickstart din Klatring (KDK) er et kursus til helt nye klatrere i Århus Klatreklub. Kursets formål er at introducere til de grundlæggende teknikker og begreber indenfor klatring ift. bevægelse samt at opbygge et socialt netværk for nye klatrere.

KDK afholdes på en weekenddag, hvor der øves grundlæggende klatreteknik, fodteknik og skadesforebyggende træning. Derudover vil der være en masse sociale aktiviteter i løbet af dagen, som afsluttes med fælles aftensmad.

Undervisningen foregår på bouldervæggene, så derfor er det kun nødvendigt at have klatresko og kalkpose som udstyr.

Pt. afholdes KDK ca. 4 gange årligt.

Kurserne vil blive annonceret nedenfor og hvis du har spørgsmål hertil kan du kontakte cheftræneren (cheftraener@aarhusklatreklub.dk).

 Tilmeldinger (for trænere)

Seniortræning er træning for voksne (+18). 

Pt. arbejder vi på at få en ugentlig træning op at stå, som vil blive annonceret nedenfor, hvor man ligeledes skal tilmelde sig.

Konktakt Cheftræneren (Cheftraener@aarhusklatreklub.dk) for yderligere information.

Tilmeldinger (for trænere)