2016: Et år med spil og snaps, men ingen sommerfest

Kære alle klatrenisser

Tusind tak for en skøn julefrokost, hvor snapsen sjældent nåede at blive varm, før den var væk, juletræet igen hang højt i loftet, der blev muhhh’et i stor stil, leget rundt om bordet, bøjet led og rygge i limbo og danset til den lyse morgen!

(Det var ligeledes dejligt at møde ind til næstemorgens oprydningssekvens, eftersom tingenes tilstand var ualmindeligt pæne; sandsynligvis fordi isøkserne aldrig kom frem.)

Festudvalget går i juledvale nu, men vågner op i februar igen, hvor vi afholder årsplanlægningsmøde. I denne forbindelse vil vi gerne opfordre alle, der kunne have lyst til at gøre os selskab, til at etablere kontakt til os allerede nu – også hvis I blot ønsker at få nærmere information om opgavemængder etc. Vi er et udvalg, hvor du i høj grad selv kan bestemme din arbejdsmængde og ansvarsområder – og vi hjælper dig selvfølgelig gerne i gang!

Vi har forskellige ideer på tegnebrættet i forhold til festudvalgets udvikling; ikke mindst handler det dog om, hvorvidt sommerfesten skal tilbage på programmet, eller om det er tid til at prøve noget nyt!?

Dette er også historien om det første år med et nyt og ungt festudvalg, efter vi mistede mange rutinerede kræfter til bl.a. udlandsophold og børn. I den forbindelse vil jeg gerne opfordre jer alle til at give Julian, Kris og Mariane et stort kram og klap på skulderen, næste gang I ser dem. De har knoklet og ydet en helt særlig frivillig indsats!

Nyd december, juleøllene må I selv sørge for i år.

På festudvalgets vegne, hoho og godnat

Kathrine