Profil af den nye bestyrelse: Adam Dziewiecki

Har du mødt Adam til din introaften, men har derudover ikke noget yderligere kendskab til Århus klatreklubs formand af tre år? Det har du mulighed for at få nu, hvor Adam fortæller lidt om sig selv og om hvordan han mener, at ÅK er verdens fedeste klatreklub. God fornøjelse!

Mit navn er Adam Dziewiecki, jeg er 28 år gammel og har en kandidat i erhvervsøkonomi og psykologi.

Jeg begyndte at gå til klatring i en alder af 13 år i mit hjemland Polen, hvor jeg boede den første halvdel af mit liv. Efterfølgende har jeg både være bosat i Nordnorge og Aalborg. For seks år side flyttede jeg dog til Aarhus for at læse, og blev medlem af ÅK efter at have holdt en længere pause fra klatring. Jeg blev omgående grebet af klublivet og det stærke fællesskab omkring klatring, som jeg aldrig har oplevet det før, og efter et års tid blev jeg en del af bestyrelsen. Jeg startede som økonomiansvarlig og besad posten i to år, hvorefter jeg overtog formandsposten. Her har jeg nu siddet i tre år. Jeg tror virkeligt på, at ÅK er verdens fedeste klatreklub og jeg er utrolig glad og taknemlig for at jeg kan være en del af den.

Udover at sidde i bestyrelsen, er jeg uddannet Instruktør 3 ved DKlaF og afholder også sikringskurser i klubben. Når jeg klatrer udendørs, klatrer jeg primært traditionelt, men klipper da også nogle bolte en gang imellem.