Profil af den nye bestyrelse: Kathrine Engelbredt

Har du i løbet af 2016 deltaget i julefrokosten og fredagsbaren 'Beer and Boardgames' og tænkt "hvem er den gruppe guddommelige mennesker, der gider planlægge sådan nogle fede arrangementer for ÅKs medlemmer?". Nu har du mulighed for at læse lidt mere om Kathrine Engelbredt som, udover at være kasserer i festudvalget, også er med i den nye bestyrelse.

 

Eksilvendelbo på 10.år i Aarhus, der med varieret succes forsøger at lære teenagere om latinsk grammatik, teodicé-problemet og japanske samuraier.

I sådan en hverdag kræves der lidt action; hvilket var min bevæggrund for uforvarende at indfinde mig i ÅK for knap halvanden år siden. Jeg havde ingen idé om, hvad jeg gik ind til. Men jeg oplevede at blive mødt af en række smilende og utrolig hjælpsomme ansigter, som hurtigt blev genkendelige og navngivne, hvilket fik mig til at holde fast i projekt-”kravlning”. I dag er klubben et energidepot, hvor jeg kan tanke op uanset om det kommer fra en vellykket rute eller et grin henover kaffen i caféen.

Jeg brænder for klubbens frivillige engagement og det gode fællesskab.