Tak for en god julefrokost og afsked fra Festudvalgsformanden

Hej ÅK

Først og fremmest vil Festudvalget sige tak for en skøn fest i december. Det er fedt at se så mange danse indtil lukketid! 

Der blev serveret gløgg, julemad og snaps i løbet af aftenen, det har helt sikkert været med til at sætte gang i festen. 

Gløgg hældes op til julefrokosten

Et par friske fyre meldte sig på banen med et par lege senere om aftenen, der blev både leget rundt-om-bordet (og bænken og stolen...), men selvfølgelig også den klassiske Limbo. Det er fedt at få inputs som dem, det er vigtigt at have plads til det. 

Julefrokosten bliver også den sidste fest som jeg vil arrangere som formand. Derfor søger Festudvalget bl.a. en ny formand, men også menige medlemmer der har lyst til at hjælpe med festerne fremover. Der er mere information omkring opgaverne på opgavebanken på frivilligportalen. Spørgsmål og ris/ros kan som altid meldes til festudvalg@aarhusklatreklub.dk

Jeg vil slutte af med et par billeder fra festen, samt også at sige tak for 5 gode år som formand for Festudvalget, det har været en fornøjelse! Specielt også tak til alle medlemmerne af udvalget, uden dem havde der ikke været nogen til at arrangere mad, underholdning og bar mv. under festerne i ÅK.

Vh. Anders MP

Rundt om bordet

Limbo i tandem?

Der udvises stor interesse i rundt-om-bænken!

Vinderen af hattekonkurrencen blev Sune!

Nanna klatrer rundt om bordet

Der præsenteres ekstra underholdning under festen

Hvem når længst uden at røre jorden?

Techno.