Så er der en ledig post som nøglevagtsformand!

 

Vil du gerne give noget tilbage til din klub og være en del af det frivillige fællesskab i ÅK? Eller er du måske allerede frivillig? Måske allerede nøglevagt? Så tag et kig her! 

Aarhus klatreklub er jo, som I alle ved, drevet af frivillig arbejdskraft, hvilket vi er enormt stolte over, men det kræver også, at der hele tiden er nye friske medlemmer, som er klar til at springe til, når de ”gamle” stopper. Den nuværende nøglevagtsformand Kasper Reinholdt har valgt, efter lang og tro tjeneste, at give posten videre til en anden. Vi leder derfor med lys og lygte efter en, der kan overtage posten som udvalgsformand.

Nøglevagtsudvalget er nemlig et særdeles vigtigt udvalg, da det er denne gruppe af frivillige, der giver klatrere i ÅK muligheden for at invitere venner og familie ind og se, hvad deres hobby går ud på og herigennem måske også hverve nye medlemmer.

 

Du behøver ikke have været frivillig før eller være nøglevagt- opgaverne som nøglevagtsformand er meget simple. 

Opgaverne indebærer:

  • At besvare spørgsmål på mailen (meget får henvendelser – primært fra folk som gerne vil være nøglevagter). 
  • Rekruttere og introducere nye nøglevagter (tager ca. 10 min.) at oprette dem i conventus, google groups og google kalender. 
  • Opdatering af listen over aktive nøglevagter – afgående vagter skal afmeldes i de tre ovennævnte grupper. 
  • At indkalde til nøglevagtsmøde 1-2 gange pr. år og stå for at bestille mad hertil (fx købe sandwich/pizza e.l. som betales af klubben) samt styre dagsordenen.
  • At deltage i ledergruppemøder og gerne generalforsamling.

 

Har du fået blod på tanden og tænker denne post lige er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på bestyrelse@aarhusklatreklub.dk. Kasper Reinholdt giver en grundig introduktion til den heldige klatrer, der kommer til at overtage posten.