Nyt fra facilitetsudvikling og IT-udvalget – Inititiver til at understøtte hyggen i ÅK

Nyt indgangsparti og flytning af cykelskur

Gellerupparken er som følge af den omfattende Gellerup-plan under forandring, hvilket naturligvis også øver sin indflydelse på Århus Klatreklub. Aktuelt betyder det, at vores cykelskur/udendørs boulder er blevet flyttet. Flytningen betyder, at der lige for tiden ikke er kortadgang til cykelskuret, hvilket der selvfølgelig arbejdes på at genetablere.

 

 

Ydermere har Facilitetsudvikling besluttet sig for, at flytte klubbens indgangsparti, således at den officielle indgang nu ligger mellem køkkenet og den gule boulder, dette for at give mulighed for at åbne café/lounge området op og skabe mulighed for at udnytte området bedre (læs også ”nyt fra facilitetsudvikling”).

 

Det er Facilitetsudvikling og bestyrelsens ønske at skabe de bedst mulige rammer for at kunne interagere socialt og bruge klubben, også før og efter ens klatresessioner. Der har i denne forbindelse tidligere været skrevet en kort artikel om facilitetsudvalgets tanker med ombygningen af caféen og en opfordring til, at medlemmer i ÅK bidrager med inputs og ønsker til området. Det skal her gentages, at alle er velkomne til selv at flytte rundt på møbler i caféområdet og afprøve forskellige opstillinger. Har man nogle tanker omkring den bedste brug af området og eventuelle nyindkøb, man kunne forestille sig, kan man rette sine forslag til Nicolai - formanden for facilitetsudvikling på c.nicolai@live.dk.

 

Nye højtalere til Mødelokalet

For knap et år siden købte it-udvalget en spritny HD-projekter samt lærred til mødelokalet, dette er nu endelig blevet fulgt op af nye højtalere. Som det er nu, bliver mødelokalet og projektoren primært brugt til udvalgsarbejde, men vi håber i bestyrelsen og it-udvalget, at flere medlemmer nu vil benytte sig af muligheden for at kunne bruge mødelokalet og udstyret som samlingspunkt for socialt samvær. Mødelokalet er altid åbent for klubbens medlemmer, medmindre det i forvejen er booket af nogle af klubbens frivillige, og vi vil derfor gerne opfordre til at udnytte de faciliteter, vi har. Det kan være, I har lyst til at afslutte en klatresession med at se en klatrefilm på vores nye hd-projektor, eller at I gerne vil stå for at arrangere en fælles live-streaming af en klatrekonkurrence (husk dog, hvis du vil være sikker på at mødelokalet er ledigt til dit arrangement, at booke det i god tid via klubværten). Projektoren tilsluttes med et hdmi kabel der hænger ved højre væg. Har I i øvrigt nogle spørgsmål til brug af udstyret, kan I rette henvendelse til it-udvalget på itudvalg@aarhusklatreklub.dk

 

 

Husk, at Åk er en klub drevet af medlemmerne, for medlemmerne, og det er vor alles klub.