Træning for alle i ÅK

Deltag på træningsholdene KALK og KDK

Det er i trænergruppen blevet besluttet at genindføre Kalk-træningerne, der er en række åbne træninger for klatrere på alle niveauer. Derudover reduceres KDK-træningerne således, at de nu udelukkende foregår som søndagsworkshops. Repeterende KDK-træning, der før er blevet kørt selvstændigt, vil således blive lagt ind under Kalk.

Ændringerne gør, at trænergruppen vil være i stand til at tilbyde kvalificeret træning til en større medlemsgruppe, uden at deltagere i KDK og Kalk skal konkurrere om pladsen på væggene.

 

Træningskoncepterne i ÅK:

KDK (Kickstart din Klatring) - For begyndere. Vi lærer dig:

-        Grundlæggende klatreteknik

-        Lidt om klatretermer og udstyr

-        Opvarmning og skadesforebyggende træning

-        Samt indvier dig til det sociale liv i ÅK

 

KALK - Teknik-træning for alle:

Kalk er et åbent træningstilbud til alle med skiftende teknik-temaer uge for uge. Der er ingen tilmelding, og du bestemmer selv hvilke træninger du kommer til. Klatring er en meget teknisk sport, og det kan derfor give et stort niveauløft, hvis man forbedrer sin teknik. Det kan dog være lidt svært at finde ud af, hvordan man kan gøre det, så derfor giver vi alle medlemmer i ÅK mulighed for at deltage i disse træninger. Det vil blive annonceret på facebook og i træningskalenderen, hvilket tema, der undervises i, i de enkelte uger.

 

Du kan læse mere om træning i ÅK, se træningskalenderen og tilmelde dig KDK her. Vil du læse mere om trænergruppen, så klik her.