Juniorudvalget

I juniorudvalget arbejder vi for at skabe de bedste træningsmuligheder for klatreinteresserede i alderen 10 til 18 år. Vi bestræber os på at afholde sjov og givende træning for alle lige fra begynder til elite i trygge og sociale rammer. 

Træningen på basishold foregår enten mandage fra kl 16-18 (basishold 1) eller onsdage fra 18-20 (basishold 2). I takt med at man bliver bedre og mere ambitiøs, vil der være mulighed for at forøge træningsmængden ved at komme med på eliteholdet. .
Juniorholdet tager med mellemrum på udendørs klatreture til udlandet, hvor juniorerne får erfaringer med at klatre og overnatte udendørs. Dette indbefatter at lære, i samarbejde med andre, om teltslagning, madlavning, at lave bål og selvfølgelig at sikre og passe på hinanden, når der klatres.

Vi oplever rivende udvikling i juniorudvalget, og har stærkt brug for flere engagerede trænere. Hvis du sidder med en træner i maven, så tag endelig kontakt til undertegnede. Det er vigtigt at understrege, at man IKKE behøver at være verdensmester for at blive træner. Man skal blot have mod på og lyst til at tage trænerrollen på sig!

Spørgsmål vedrørende træning og træningshold rettes til cheftræneren.