ÅK søger nye bestyrelsesmedlemmer

Prøv kræfter med posten som bestyrelsesmedlem i ÅK!

Har du lyst til at være med til at tegne linjerne for Aarhus Klatreklubs udvikling, brænder du for at skabe gode rammer for de frivillige i klubben og vil du have erfaring med organisationsudvikling? Så er en plads i bestyrelsen måske noget for dig!

 

Den 1. februar holder vi generalforsamling, hvor en ny bestyrelse skal vælges. Der er plads til i alt fem medlemmer i bestyrelsen – måske en af dem er dig?

 

Som bestyrelsesmedlem varetager man en bred vifte af opgaver, og får samtidig en bred vifte af erfaringer og gode oplevelser med sig i bagagen. Bestyrelsen er forum for principielle drøftelser og beslutninger om vores frivillige, brugen af klubben, rammerne for udvalgene, økonomi, udvikling, sund drift mv.  

 

Aarhus Klatreklub er i 2015 desuden en del af Dansk Klatreforbunds store udviklingsprojekt, som sætter fokus på de danske klatreklubbers faciliteter – ledelse, organisering og drift – frivillighed og uddannelse – samt træningsmiljø. Som bestyrelsesmedlem bliver du en central drivkraft i forhold til, igennem vores fantastiske udvalg, at udfolde projektet i klubben.

 

Som bestyrelsesmedlem opnår du

 

  • En stor viden om, hvad der rører sig i klubben og bredt i det danske klatremiljø
  • Erfaring med organisationsudvikling og indflydelse på klubbens udvikling
  • Mulighed for at skabe gode rammer for de frivillige
  • Indsigt i økonomistyring
  • Masser af spændende drøftelser!

 

Om du er en erfaren ÅK’er eller nyligt startet i klubben er underordnet. Det vigtigste er, at du brænder for at skabe gode rammer for dine med-klatrere og for at udvikle klubben i en fantastisk retning, så vi sammen kan sørge for, at Aarhus Klatreklub fortsat er Danmarks – og måske verdens – bedste klub!

 

Lidt fakta

  • Bestyrelsen mødes en gang om måneden
  • Bestyrelsen består af 3-5 medlemmer, der fordeler følgende poster mellem sig: formand, økonomiansvarlig, kommunikationsansvarlig og frivillighedsansvarlig
  • Adam Dziewiecki og Sofie Boudigaard Nielsen genopstiller. Derudover stiller Signe Kjær Jensen også op
  • Du har mulighed for at stille op på selve generalforsamlingen, og behøver altså ikke melde dit kandidatur på forhånd
  • Valg til bestyrelsen foregår på generalforsamlingen ved afstemning i blandt fremmødte medlemmer eller via fuldmagt

 

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at sende os en mail på  bestyrelse@aarhusklatreklub.dk eller kontakte Sofie på telefon 22854646.

 

Vi ses den 1. februar!

Bestyrelsen