COVID 19 UPDATE -Genindførsel af bookingsystemet

Covid 19

Regeringen har ændret forsamlingsforbuddet fra lørdag 19/9-2020 kl 12.00, fra 100 til 50 personer. På baggrund af dette har bestyrelsen besluttet at genindføre obligatorisk booking.

Vi kan i praksis ikke nå at sætte det op før mandag 21/9 kl 8.00. Tider bliver derfor først oprettet søndag aften, så du kan ikke booke før. Reglerne er de samme som sidst:

  • Ubegrænset antal bookinger
  • tre timers varighed

Lørdag 19/9-2020 og søndag 20/9-2020 er det derfor af allerhøjeste vigtighed, at man selv tæller når man kommer til klubben og vurderer om der er for mange - Er dette tilfældet må man køre god stil og vende om!

Da det kun påbydes at aflyse sociale aktiviteter, vil der fortsat være juniortræning i klubben mandage 16-19, onsdage 18-20, torsdage 17-19 som vanligt. Der vil være præbooket tider til disse hold, og trænere og deltagere skal derfor ikke selv booke. I disse tidsrum vil der derfor selvsagt være færre ledige tider at booke for andre medlemmer.

I forbindelse med ovenstående restriktioner vil gæsteklatring være indstillet på ubestemt tid, mens det fortsat være muligt at afholde sikringskurser. Her er det instruktørens ansvar, forinden, at informere klubværten (kontakt@aarhusklatreklub.dk) om det, så han kan booke tider til både deltagere og instruktør.

Bemærk at følgende regler fortsat gør sig gældende i klubben:

  • Vask hænder/sprut af ved ankomst
  • Hold afstand
  • Sprit hænder af efter hvert forsøg
  • Sprit autobelay og træningsudstyr af efter brug

Link til booking side: https://aarhusklatreklub.klub-modul.dk.(Se vejledning)