COVID-19 UPDATE: Klubben lukkes igen

Closed Door Sign Closed Within Office Closed Sign Template

På baggrund af regeringens seneste udmelding lukkes Gellerup sogn ned på ubestemt tid grundet højt smitte tryk, og som konsekvens heraf har vi fået påbud om at lukke klubben pr. 1-6-21.

Dette betyder at alle aktiviteter er aflyst uanset om I i forvejen har booket tider. Eneste undtagelse er elitetræning.

I forbindelse med den nedlukning, har vi fået mulighed for at klatre I Aarhus Boulders (begge afdelinger) til nedsat pris.

Aftalen er følgende:

  • Medlemmer fra Aarhus Klatreklub kan klatre i Aarhus Boulders fra før klokken 14 til 60 kr. og efter klokken 14 for 80 kr.
  • Dette ved fremvisning af medlemskort fra Aarhus Klatreklub (Aarhus Boulders er orienteret om, at mange grundet nedlukningerne endnu ikke har fået nyt årsmærke).

Nye medlemmer optaget via erstatningsintroaftener (der har husket at fremsende profilbillede*) kan fremvise DETTE dokument, da der endnu ikke er blevet produceret medlemskort til dem.

Ønsker I at medbringe egne sko til Aarhus Boulders, har I stadig muligheden for at afhente disse i klubben da jeres chips fortsat er aktive. Vi arbejder pt. på at finde ud af, hvor længe vi kan tillade os at holde dem aktive, så skynd jer hellere at hente udstyret mens tid er.

*: Nye medlemmer der ikke fik opladet et billede i forbindelse med indmeldelsen/gamle der ikke har et kort, skal oplade et billede HER.

God klatring og vi ses forhåbentlig snart igen!