Festudvalget inviterer til fredagshygge

Har du den perfekte strategi, når det kommer til 'Risk'? Bliver du nostalgisk over et ludospil? Er du genial til at sno dig i 'Twister'? Eller typen, der selvsikkert placerer 'kunst & scene'-kategorien på firepoints-pladsen i BW? Har du kompetencerne til mere end tændstikmænd, når gamet er 'Tegn & gæt'? Eller er du nærmere en værre 'Klodsmajor'?... måske har du bare aldrig prøvet 'Carcassonne', 'Hint' eller 'Loopin' Louie' og tænker, at det kunne da være meget sjovt?

 

Uanset så er festudvalget vågnet fra deres vinterdvale og inviterer derfor alle klubbens medlemmer til 'Beers & Boardgames'-aften på næste fredag! Jep, allerede næste fredag, d. 17.! (Hvor du muligvis har vinterferie og derfor intet andet at tage dig til...)

Konceptet er ganske simpelt: Mød op kl 18!

 

Vi sørger for en bunke brætspil, men opfordrer ligeledes jer til at tage yndlingsspillet under armen.

Der er drikkevarer på køl, men aftensmaden må I selv fikse. Det er ganske uforpligtende, men en hyggelig måde at gense eller møde nye med-ÅK'ere på.

Klatreklubben er mere end et træningscenter; det er en forening! Så støt op om fællesskabet og kig ud til hygge - og lidt konkurrence!

Find begivenheden på den uofficielle 'Århus Klatreklub' Facebook-side for at følge med i updates.

 

Kh Festudvalget