Genåbning af klubben 10/6-21

61W97unrwgl. AC SL1280

Aarhus Klatreklub genåbner igen fra 10/6-21 klokken 8:00.

Vi skal dog fortsat overholde myndighedernes restriktioner og vejledninger, hvorfor følgende gælder:

Adgang til klubben forudsætter:

  • Gyldigt coronapas for alle over 18 år (hvilket vil blive tjekket dagligt via stikprøvekontrol foretaget af klubvært og/eller nøglevagter). Førstnævnte er nu tilbage på fuld tid. Et gyldigt pas kan enten være i form af fremvisning af data fra app eller skærmdump. Læs mere om Coronapas her, og her.

         Bliv hjemme, ved symptomer som hoste, ondt i halsen eller feber – uanset om din test er negativ!

  • Pr. 29/6-21 udfases bookingsystemet

 

Færdsel og adfærd:

  • Hold god håndhygiejne (vask og sprit ofte)
  • Tilstræb 1-2 meters afstand
  • Undlad at bide i rebet under føring

Der er ved denne genåbning ikke begrænsninger i relation til aktivitetstype eller anvendelse af fælles udstyr. Som konsekvens heraf kan klubbens udstyr (seler, reb mm.) frit benyttes, og der kan forsamles op til 25 personer til eksempelvis holdtræning, sikringskurser, workshops, pool party eller andre sociale aktiviteter, og cafeområdet også igen åbent. Planlægning af ovenstående organiserede aktiviteter foretages i samråd med klubværten, der blandt andet kan assistere med præbooking.

Pr. 26/6-21 vil der igen være mulighed for gæsteklatring ud fra de almindelige regler herfor, og i den forbindelse er det nu blevet muligt at booke for op til 5 personer (sig selv og 4 gæster).

Adgang og adgangsveje:

Adgang til klubben foregår via nøglechip som I kender det, men bemærk venligst chippen kun er aktiveret såfremt der er betalt kontingent for 2021. Grundet vedtægtsændringer ved seneste generalforsamling, er oprindeligt udsendte links ikke længere gyldige, så benyt i stedet nedenstående links:

Videre gælder det at adgangsvejene fortsat er begrænsede grundet byggeriet af det nye Sport- og Kultur Campus. Se nedenstående kort for rutevejledning:

 

Vi glæder os til at se jer alle igen.

Vel mødt!

Klubværten/Bestyrelsen

 

*: Link til retningslinje-dokument fra kulturministeriet, hvilket forbundet har lagt til grund for deres udmeldinger:

**: For voksne der ønsker at kunne medbringe og sikre børn, men ikke selv ønsker at være medlemmer/klatre