Haps haps haps ÅK ska’ ha SNAPS!

 

Snart løber årets fest – JULEFROKOSTEN – af stablen. Det er blevet tid til at kridte danseskoene, tage din klatremakker under armen og melde jer til årets brag af en fest! Den 2. december kl. 18 skal krydset sættes i kalenderen. Det er alletiders mulighed for at styrke ÅK-ånden, danse, deltage i lege og socialisere med andre medlemmer; og især hvis du er ny, er dette en fantastisk mulighed for at lære en masse nye ÅK’ere at kende. Der vil blive serveret mad (inkluderet i prisen) og baren åbner med billige priser og et lækkert udvalg bestående af øl, cider, drinks, shots og sodavand. 

 

For at gøre dagen endnu sjovere bliver der arrangeret lege af forskellig slags før selve festen (klatrelege, bowling osv.). Det starter kl. 14, og vil være noget for alle – nye medlemmer, gamle, garvede klatrere. Baren er åben under legene, og der vil sandsynligvis også være et par øl involveret (bare rolig, ædru sikringsmand er garanteret). 

 

Tilmelding til festen og legene sker separat på conventus, og alle er velkomne til at byde ind med idéer til lege og underholdning. Ved tilmelding vælger man også en opgave man hjælper med til festen. 

 

Vi glæder os til at se jer! 

Festlige hilsner SoEv (udvalget for Sociale Events – jep, Festudvalget har skiftet navn)