KlubLiv Danmark

Kære medlemmer

Århus Klatreklub er blevet tilmeldt KlubLiv og herunder kommer en kort redegørelse for, hvad det er, hentet fra deres hjemmeside

Ganske kort, er KlubLiv et nyt projekt for at gøre sponsorering til klublivet nemmere. Hvis I ønsker, at KlubLiv-sponsorer skal bidrage til ÅK, skal I gå ind og melde jer som medlemmer af KlubLiv og markere, at I ønsker at sende sponsorstøtte afsted til ÅK.

Hvad er KlubLiv Danmark

KlubLiv Danmark er non-profit forening, som har fundet en ny måde at støtte klublivet i Danmark på. Sponsormodellen er udviklet af DGI i samarbejde med Nets, hvillket betyder, at Dankortet fungerer som medlemskort. Når KlubLiv medlemmer handler i butikker, der er KlubLiv-sponsorer, optjenes automatisk MikroSponsorater til den, eller de klubber, medlemmerne selv har valgt at tilgodese.

Dankort oplysninger

Dankort- og Visa/Dankort-oplysninger indtastes i et sikkert vindue hos Nets Danmark, som allerede håndterer samtlige Dankort og dankort-transaktioner. Foruden, at KlubLiv Danmark har været vurderet i forskellige ministerier, er KlubLiv Danmark godkendt af både Forbrugerombudsmanden, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Finansrådet og samtlige at landets banker.

Personoplysninger

Når du afgiver personoplysninger til KD opbevares og beskyttes disse i overensstemmelse med dansk lovgivning vedr. datasikkerhed og personbeskyttelse. Ingen oplysninger tilfalder Klubliv-Sponsorer, klubber eller foreninger.

 

Nogle relevante KlubLiv sponsorer

- Spejdersport (2%)

- Sportigan

- ClimbTown (5%)

Men der er mange flere, faktisk tæt på 500 butikker er KlubLiv-sponsorer, og der kommer flere til hele tiden.

Er man nysgerrig på mere information, så gå ind på www.klublivdanmark.dk