Nyt bestyrelsesmedlem i Aarhus Klatreklub

Der er sket en udskiftning i bestyrelsen i Aarhus Klatreklub. Adam Dziewiecki, den tidligere formand, trådte ud af bestyrelsen i sommeren 2017, hvortil Asger Eller, nuværende formand, tog over for Adams ansvarsområder. Det efterlod en ledig plads i bestyrelsen – en plads som Lena Overgaard har taget stærkt til sig. Her er en kort introduktion af Lena. Hvis I ser hende rundt omkring i klubben så stik hende lige en high five for alt det gode arbejde, hun allerede har foretaget sig på klubbens vegne.

 

Hej – jeg er Lena og nyt bestyrelsesmedlem i Aarhus Klatreklub. Jeg brænder for at klatre og for vores klub - så jeg er vildt glad for at kunne være med til at løfte opgaven i ÅK. Jeg begyndte i klubben i 2010, men har været lidt on/off i klubben pga. rejser, barsler, knæoperation. Jeg læser på kandidaten i religionsvidenskab på AU og afslutter her til sommer 2018. Jeg er godt gift med Jacob og vi har to dejlige døtre Alva og Gro.

 

In english:

New board member in Aarhus Climbing Club. Since Adam Dziewiecki left the board of Aarhus Climbing Club in the summer of 2017 and Asger Eller took over the responsibilities of being chairman, it has left a spot open for a new board member. The spot has however been filled now by no other than Lena Overgaard, a long-time member of the climbing club. Make sure to welcome Lena the next time you see her in or around the club.