Vinter juniortræf i ÅK næste weekend

Næste weekend åbner Århus Klatreklub dørene for 40 unge juniorklatrere, der over weekenden skal træne, klatre og lave en masse fis og ballade.

Juniortrænergruppen har forberedt et tætpakket program fyldt med workshops, lege og konkurrencer. Løjerne starter lørdag d. 4. februar kl. 12 og varer til søndag d. 5. februar kl. 13. ÅK kommer altså til at være tætpakket over weekenden, så hvis du ønsker at klatre lørdag eller søndag, er et godt råd at gøre det uden om juniortræffets program.

Med de 40 tilmeldte børn følger frivillige forældre og klubmedlemmer, der kommer og hjælper med indkøb, madlavning og putning til sengetid. Der mangler dog stadig frivillige til at hjælpe med træning og problembygningsworkshop, så hvis du sidder og har en indre træner eller rutebygger i maven, er vi meget interesserede i at høre fra dig. 

I forbindelse med forberedelserne til weekenden vil juniorudvalget i samarbejde med væg- og boulderudvalget rydde hele opvarmningsboulderen og dele af bouldergrotten. Det skyldes, at juniorerne selv skal bygge problemer til træning og konkurrence. Nedtagningen af greb starter fredag d. 3. februar og efter weekenden er alle velkomne til at smække nye problemer op på de to bouldervægge.

Hvis der er nogen spørgsmål til weekenden, er I velkommen til at kontakte formand for juniorudvalget Mathis Rasmussen på tlf. 23804210. 

Til info er alle pladser på træffet besat og der er desværre ikke mulighed for eftertilmelding.