Fornyelse af årsmedlemskab

ÅK 2020.JPG
Det er nu tid til at forny årsmedlemskabet, der ellers automatisk vil udløbe 1/3-2020.*
I 2019 har vi oplevet utrolig stor søgning og tilsvarende lange ventelister.
For ikke at blive alt for mange, har vi set os nødsaget til at begrænse optaget de seneste par måneder. Videre udfases månedsmedlemskabet per 1/3-2020 for at fremelske og fastholde det længerevarende engagement i klubben.
Vi oplever at klubben det seneste år er blevet endnu mere levende og attraktiv, og vi tror og håber derfor at rigtig mange af jer vil forny medlemskabet.

Husk i den forbindelse at få et nyt årsmærke hos klubværten eller en nøglevagt, og at bære medlemskortet synligt.
FORNYELSE AF ÅRSMEDLEMSKAB (10-17)
FORNYELSE AF ÅRSMEDLEMSKAB (18+)
FORNYELSE AF SIKRINGSKORT (18+)

Skableje

Klubben råder over knap 200 skabe, der udlejes efter først-til-mølle princippet for 200 kr per kontingentår. Skabene ved toiletterne er forbehold kvinder, og et skab er ledigt, hvis det er tomt og uaflåst. Hjælp derfor nye medlemmer, og sæt en lås på jeres skab, så det er nemt at afgøre om det er i brug.
FORNYELSE AF SKABLEJE
Ønsker du, mod forventning, ikke længere at være medlem, skal du blot aflevere din nøglebrik i postkassen. Skulle du på et senere tidspunkt ønske at genoptage medlemskabet, skal du blot kontakte klubværten, der da vil fremsende et betalingslink.

Det er hverken muligt at sætte sit årsmedlemskab på pause eller at købe et, der udløber tidligere end 1/3-21. Fornyelse af årsmedlemskab har ingen relation til holdtræning, hvilken man tilmelder sig og betaler for særskilt. Alle spørgsmål vedrørende holdtræning skal rettes til cheftræneren.
YDERLIGERE INFO OM MEDLEMSKAB
YDERLIGERE INFO OM HOLDTRÆNING
Go´ klatring!

Thomas Mynster Ivarsson (Klubvært)

* Årsmedlemmer optaget i januar og februar (2020) har allerede betalt frem til 1/3-21.